Kostenpost op gast- of kanaalfactuur

Kostenposten kunnen van toepassing zijn op verschillende kanalen. Een kanaal kan een touroperator of reseller zijn. Voor een touroperator wordt er zowel een gast- als kanaalfactuur klaargezet. Voor een reseller is dit alleen een gastfactuur.

Nadat de kostenpost is gemaakt, kun je voor deze kostenpost instellen of deze op de gast- of kanaalfactuur moet komen te staan.

Instellen via kanalen

Hiervoor ga je naar de kanalen. Klik op het kanaal waarvoor je de kostenposten wilt instellen en klik vervolgens op bewerk.

Bij  Facturatie van huur en kostenposten kun je de facturatie van de huur en de kostenposten bepalen. Indien de ene kostenpost op de gastfactuur dient te komen en de andere kostenpost op de kanaalfactuur kan je dat hier instellen.

Instellen via kostenposten overzicht

Ben je een verhuurorganisatie en heb je een touroperator koppeling met 200+ kostenposten? Dan stel je de facturatie voor deze kosten in het overzicht van de kostenposten.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.