Planbord - Datum selectie

In het planbord kan je gewenste data zoeken en door het planbord scrollen.

Datum van vandaag

De datum van vandaag wordt bij het openen van het planbord in het blauw weergegeven. Heb je in het planbord gescrold naar een datum in de toekomst of in het verleden klik dan op de knop startdatum om weer terug te keren naar de datum van vandaag.

Startdatum van het planbord

De startdatum van het planbord is standaard één week voor vandaag. De startdatum van het planbord is via de instellingen rechts bovenin gemakkelijk aan te passen naar een gewenste datum. Zo kun je wanneer het park gesloten is het planbord vast zetten rondom de datum waarop het weer open gaat.

Per vier weken

Door de pijltjes (naast de knop startdatum) te gebruiken, kun je het overzicht vier weken vooruit (rechts) of vier weken achteruit (links) verplaatsen.

Specifieke datum

Je kunt ook naar een specifieke datum gaan. Als je klikt op de datum, opent een kalender waarmee je een andere datum kunt aanklikken. Ook kun je in de balk met datum de huidige datum deleten en een nieuwe datum invoeren. Vervolgens opent het planbord op de ingevoerde datum.

Door alle data scrollen

Om andere data te zien, kun je ook over het planbord scrollen van links naar rechts. Als je gebruik maakt van een tracking muis, kun je deze hier eenvoudig voor gebruiken. Laat de muis zweven boven het planbord en gebruik de tracking functie van links naar rechts (of omgekeerd).

Maak je geen gebruik van een tracking muis, dan kun shift indrukken en scrollen. In plaats van verticaal, scrol je dan horizontaal.

Ook kun je in de balk met maand/weeknummers klikken en de muis ingedrukt houden. Vervolgens kun je slepen met de balk om zo naar de gewenste datum te gaan.

Snel zien welke objecten voor een bepaalde periode beschikbaar zijn

Wanneer je snel wilt zien welke objecten nog beschikbaar zijn voor een bepaalde periode dan klik je de dag dat de gast aan wilt komen en vervolgens op de dag dat de gast wil vertrekken. Vervolgens worden alle objecten welke nog beschikbaar zijn weergegeven, in een volgorde voor de meest optimale bezetting (meest aaneengesloten reserveringen).


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.