Korting op eigen verblijf voor eigenaar

Per afspraak met een eigenaar kun je het kortingspercentage over de huur bepalen dat deze eigenaar krijgt op een eigen verblijf in bepaalde periodes.

Het is mogelijk om onderscheid te maken in het kortingspercentage in het hoog- en laagseizoen. Ook kan je instellen dat een eigenaar voor een maximaal aantal nachten korting krijgt.


Deze korting kan je instellen in de eigenarenafspraak. Hiervoor open je het object en ga je naar het tabblad eigenaar. Klik op nieuw om een nieuwe eigenarenafspraak te maken of klik op de startdatum en vervolgens op bewerk om een wijziging te maken in een bestaande afspraak.

Kies een kortingspercentage op de huur per periode.


Voorbeeld

Stel je stelt de onderstaande kortingsregels in:

  • 100% korting op 14 nachten in het hoogseizoen
  • 50% korting op alle nachten voor altijd

Dit betekent dat de eigenaar 100% korting krijgt op 14 nachten in het hoogseizoen. Daarna krijgt de eigenaar nog 50% korting.

Stel er zijn 3 reserveringen:

1. 10 nachten in het hoogseizoen. 100% korting op de huur.

2. 7 nachten in het hoogseizoen. 100% korting op 4 nachten (14 - 10) en 50% korting op 3 nachten.

3. 7 nachten in het hoogseizoen. 50% korting op 7 nachten.

Let op! Gebruik je een periodegroep om in te stellen dat een eigenaar in een bepaalde periode korting krijgt? Maak dan voor ieder jaar een nieuwe periode groep en regel in de afspraak aan. Hiermee voorkom je dat de nachten welke in het jaar ervoor gereserveerd meetellen in het volgende jaar.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.