Headers

Een header is de bovenste menu balk op de website, deze trek de aandacht van bezoekers met tekst en design. Het nodigt uit tot verder verkennen van de website en bevat vaak belangrijke navigatie-elementen. Het is een cruciaal onderdeel voor een succesvolle website. De header kan in BEX CMS ingesteld worden bij: 'Instellingen' > 'Headers'. Staat er nog geen header in dan moet je een nieuwe aanmaken. Staat er al wel één in dan kan je de bestaande aanpassen. Voor het instellen van de header afbeelding kan je dit support artikel lezen.


Opmaken van de header

Het kopje 'Algemeen' gaat over de grote onderste balk van het menu. De kleuren die je kan kiezen komen uit de huisstijl. Verder kies je bij 'Menu' het menu dat je hebt gemaakt voor de header.

De 'Bovenbalk' is zoals de naam al zegt, de bovenste balk van de header. Ook hier kan je een menu aan toevoegen. Items die je in de bovenbalk kan zetten zijn: contact, vacatures, link naar de verkoopsite, etc.


De afbeelding in de header wijzig je bij 'Slideshow'.

Heb je nog geen menu gemaakt? Dit kan je zelf doen onder: 'Inhoud' > 'Menu's'. Middels dit support artikel kan je menu's opbouwen voor zowel de header als de footer.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.