Verwachte meterstanden afrekeningen

Bij de verwachte meterstanden afrekeningen in de eigenaren module zie je in 1 oogopslag voor welke objecten nog een meterstanden afrekening gemaakt moet worden.


De peildatum staat standaard op de dag van vandaag. Deze is naar wens aan te passen als je bijvoorbeeld alvast vooruit wil kijken.


In het overzicht zie vanaf welke periode voor welk object nog een meterstanden afrekening gemaakt moet worden. Ook worden hier de laatst ingevoerde meterstanden weergegeven.


Indien nodig is dit overzicht nog te filteren op laatst afgerekend voor of op datum, de laatste meterstand op of na, objecten met 1 of meerdere labels of objecten zonder 1 of meerdere labels.

Meterstanden afrekeningen in bulk aanmaken

Via het overzicht verwachte meterstanden afrekeningen is het mogelijk om meterstanden afrekeningen in bulk aan te maken. Hiervoor vink je 1 of meerdere objecten aan en klik je op maak afrekeningen.

Vink je het bovenste vakje aan dan selecteert het systeem gelijk alle objecten waarvoor nog een afrekening gemaakt moet worden.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.