Reservering met voorkeur

Wanneer een reservering wordt ingevoerd via de backoffice en de gast heeft een voorkeur voor een specifiek object, dan kun je deze reservering met voorkeur inboeken. Op basis van je instellingen kan het zo zijn dat de gast voor deze voorkeursboeking een extra bedrag betaalt.

Om extra kosten te berekenen voor een voorkeursreservering dien je een kostenpost aan te maken. Meer informatie hierover lees je hier.

Tijdens het maken van de reservering geef je middels het vinkje 'Gast heeft specifiek gekozen voor dit object' aan dat er sprake is van een voorkeursboeking.   

Het is ook mogelijk om een bestaande reservering om te zetten naar een voorkeursboeking. Hiervoor open je de reservering en klik je op het potloodje achter het verblijf. Vervolgens vink je 'Gast heeft specifiek gekozen voor deze object' aan.

Door middel van een punaise zie je in de reservering terug dat deze met voorkeur geboekt is. De punaise zie je zowel in de reservering terug als in het planbord.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.