Reservering lange termijn

Wanneer een gast voor lange termijn het object reserveert maar je wel in de tussentijd de meterstanden wenst af te rekenen met de gast dan maak je een reservering voor de de desbetreffende periode. Vervolgens kan je de reservering kopiëren naar een volgende maand. Hiervoor klik je in de reservering via het knopje meer op kopiëren. Vul de aankomst- en vertrekdatum in en vink kopieer bestelling aan. Vervolgens wordt de reservering aangemaakt en kan je deze bevestigen.

Om de meterstanden te kunnen verrekenen dien je bij het inchecken en het uitchecken de meterstanden in te voeren. Dit kan je enkel doen als voor jouw administratie de meterstanden module aangezet is. De meterstanden module kan je hier aanzetten. Meer informatie over meterstanden lees je hier.

Het kopiëren van een reservering kan je ook gebruiken als je een reservering voor lange termijn in delen af wilt rekenen met de eigenaar. Dit is ook op te lossen door de commissie afspraak op overlap te zetten. Echter wanneer dit niet de standaard is voor alle reserveringen binnen de commissie afspraak dan kan je dit op de bovenstaande manier oplossen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.