Planbord - Reservering maken

Reservering maken via het planbord

Je kan reserveringen maken via het planbord. Hiervoor open je het planbord en voer je het gewenste aantal personen en eventuele overige filters in. Vervolgens klik je op de gewenste datum en klik je op Reservering maken. Je komt dan terecht in het reserveringsformulier. Vul alle informatie in. Aan de rechterkant zie je direct de proefberekening die mee wijzigt als je de data aanpast of extra personen toevoegt.

Vul alle NAW-gegevens in en klik onderaan op Reservering toevoegen. Je komt nu in het reserveringsscherm terecht. Hier kan je de reservering bevestigen, de factuur versturen, eventueel extra's bijboeken en wijzigen doen. Lees voor meer informatie hierover de artikelen Reservering inzien en wijzigen en Betalingen, gast en kanaal factuur.

Wist je dat je in het planbord na het invoeren van het aantal personen en het selecteren van een periode bij een object gelijk de prijs kan zien? Wanneer er voor de periode geen prijs bepaald is of als je een verkeerde aankomst- of vertrekdag gekozen hebt krijg je hiervan gelijk een melding te zien.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.